Sajnos az Anglia-USA meccs sem úgy alakult, ahogy szerettük volna: azzal, hogy Anglia nem nyert, nagyon fontos meccsé vált nekik a pénteki, tehát az ilyen "félvállról vesznek minket" meg a társait el lehet felejteni; másrészt az USA az egy ponttal egyelőre tartja a lépést a továbbjutásért, és így az utolsó forduló nem lesz tétnélküli nekik sem. 

A mi helyzetünk rendkívül egyszerű lett: ha nyerünk kétszer, továbbmegyünk; ha kikapunk akárkitől is, kiesünk; két döntetlennel úgyszintén; tehát a minimális elvárás: egy döntetlen az angolok ellen és egy győzelem az USA ellen. Ebben az esetben is figyelni kell a másik meccs eredményét! Mindenesetre felvázolok egy olyan változatot, mely akár elő is fordulhat :-)

2. forduló:

Algéria-Anglia: 1-1

Szlovénia-USA: 0-1

Ekkor a csoportállás: 

1. USA 4 pont

2. Szlovénia 3 pont

3. Anglia 2 pont

4. Algéria 1 pont

Utolsó forduló:

Algéria-USA: 2-0

Anglia-Szlovénia: 1-0

És a végeredmény:

1. Anglia 5 pont

2. Algéria 4 pont (jobb gólkülönbség, egymás elleni eredmény)

3. USA 4 pont

4. Szlovénia 3 pont

De mivel nem szeretünk izgulni, inkább győzzünk kétszer :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr52083708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása