Azaz ki lesz az a három játékos, akire a VB után is emlékezni fogunk? Omar véleményét olvashatjátok, aki a world cup blog algériai szekciójának a szerzője:

"Lehet, hogy nem lesz igazam, de szerintem Madjid Bougherra emlékezetes teljesítményt fog nyújtani. Elképzelhetetlen, hogy ne a legjobbját mutatná a VB-n, mint ahogy tette ezt korábban a klubjában vagy a válogatottban. Madjid technikás játékos, mindig győzni akar, és soha nem adja fel.

Ziani lesz a másik hős, aki a csapat esze, vezetője. Habár a Wolfsburgban nem játszott sokat idén, és ezért meccshiánya van, de neki megvannak azok a képességei, hogy nyomot hagyjon a VB-n. Amúgy is szeretné, ha felfigyelnének rá a nagy klubok, hiszen szeretné otthagyni mostani klubcsapatát.

A harmadik meglepetésember Riad Boudebouz lesz. Még csak húsz éves, de bal lába aranyat ér. A szezonban óriásit játszott klubjában, és kizárt hogy tehetségét ne mutassa meg a világbajnokságon is. De ehhez természetesen be kell magát verekednie a kezdő tizenegybe."

Omar, erre mi keresztények csak azt mondanánk, hogy "amen", azaz de úgy legyen ám!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr712069646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hmiky 2010.06.11. 13:54:21

1, 2, 3 Viva Algérie, de Én inkabb Belhadj-ra szavazok! Bár itt meg messze vannak a regi 1986 os Belloumi, Madjer párostol, ha tzt a jó öreg Chadli Benjedid megerte volna!!! :)
süti beállítások módosítása