A holnapi USA-Algéria meccs kapcsán megnéztem a fogadóirodák oddsait... hát, ők nem bíznak bennünk... pár példa (USA-Algéria, hazai, döntetlen, vendég):

Fortunawin: 1,92, 3,5, 3,28

Betclic: 1,9, 3,5, 3,8

Tippmix: 1,83, 3,3, 3,7

+ két hír a csapatunkról:

- Nem sok változás várható az angol meccs elleni kezdőhöz képest; az azonban elképzelhető, hogy Dzsebbur kezd Budebuz helyett, tehát két csatár lesz a pályán a megszokott egy helyett!

- Habár Ziani nem edzett két napja, a kapitány szerint rendben lesz holnapra. Úgy legyen.

Hajrá, Algéria!

 

1 komment

Címkék: vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr282101145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

docGG 2010.06.22. 22:50:52

Elöl szinte biztosan megint ott lesz a legigazibb csatár, Ghezzal, és elég valószínű, hogy Dzsebbur (akit francia klubok mellett a Hannover kerülget) is kezdeni fog. Felmerült problémaként, hogy a két mini-ember (Ziani és Budebuz) nem elég "súlyos", hiába a technika. A kapuban feltehetően M'Bolhi kezd, akire rögtön felfigyeltek a klubok az Anglia elleni meccs után - a Newcastle már ott kering.
süti beállítások módosítása