Szeretném megköszönni minden kedves olvasónak, hogy blogunkat választotta! Ha minden jól alakul, az USA ellen is hasonló drukkolásos-közvetítés lesz. Jó éjszakát mindenkinek!

93. perc: Vége, szép volt, fiúk! A sivatagi rókák odarókáztak az angolok küszöbére!

90. perc: 3 perc hosszabbítás, húzzuk ki!

88. perc: Yebda le, Mesbah be. Ő az olasz másodosztályú Leccében játszik, de mi elsőosztályú játékot kérünk most tőle :-)

86. perc: Már nem sok idő van hátra, változás semmi; aki "semlegesként" nézi a meccset, annak minden bizonnyal nagyon unalmas lehet. A poén az lenne, ha a végén rúgnánk egy gólt :-)

80. perc: Lejön Ziani is, a csapat esze. A helyén játszó Gediura a Wolves-ban játszik, és eddig nem volt állandó csapattag. Ha most rúg két gólt meg ad egy gólpasszt, akkor lehet, hogy az lesz :-)

77. perc: Jönnek az angolok, jönnek az angolok! Majd elmennek :-) szerencsére nincs átütő erő a játékukban.

74. perc: Levitték Budebuzt, a "blogkedvencet" nem örülünk neki. :-(

73. perc: "Unalmas mezőnyjáték" folyik, de nekünk ez is tetszik most :-) Addig is nézzük Bogáncs felvetését: mi lesz, ha ennyi marad az eredmény? A csoport így nézne ki: Szlovénia 4, Anglia 2, USA 2, Algéria 1. És igaza van Bogáncsnak, mert ha az utolsó meccsen Anglia veri Szlovéniát és Algéria az USA-t, és a gólkülönbség is "olyan", akkor ez a két csapat jut tovább.

71. perc: Ejtsünk egy pár szót a nagyon jól védő M'Bohliról: ő a Marseille-ben nevelkedett, majd megjárta a Heartsot is, aztán Japánban védett, jelenleg pedig Bulgáriában játszik. Igazság szerint ő a harmadik kapus, de a mai teljesítménye alapján előrébb léphet :-)

68. perc: Algéria eddigi legnagyobb futballsikere az Európa bajnok NSZK 1982-es legyőzése volt. Ha ma legyőznénk Angliát, ezek a játékosok hasonlóképpen a mennybe mennének.

67. perc: Elnézést, lefagyott a szerkesztő, és későn vettem észre...

55. perc: Védekezésünk világszínvonalú! Elképesztő, hogy a "világsztárok" még nem tudtak összehozni egy nagyobb ziccert!

48. perc: Ziani körbefutotta a labdával Johnsont... hihetetlen :-) nagy zsugás.

46. perc: Remélem, tisztában vannak vele a játékosok, hogy ez egy más angol csapat lesz... Figyeljünk!

Szünet: az ír tévén éppen azt elemzik, hogy mennyire pontatlanok az angolok és mennyi ki nem kényszerített hibát ejtenek. A felvétel így összevágva tényleg sokkoló, de mi ennek örülünk :-) Általános a vélekedés, hogy Algéria játszik jobban!

45. perc: Belhadzs elfutott a szélen (mondtam, hogy gyors!), de végül bedobás az angoloknak. Félidő, 0-0, az angolok tanácstalanok, mi meg jól játszunk!

41. perc: Az elmúlt percekben inkább csak romboltunk, de azt kétségkívül sikeresen.

35. perc: Ziani lövése alig ment mellé! Az angolok kicsit feljöttek, de semmi baj, pár ilyen ellenakció, és majd visszavesznek.

31. perc: Kicsit leült a meccs, így itt az alkalom, hogy bemutassam másik ászunkat, a nagyon jól játszó Belhadzs-t. Ő a Lyonban kezdett, most a Portsmouth-ban nyomja, és a VB után alighanem nagyobb csapatba megy. Gyors, technikás játékos. Közben Bohli védi Lampard lövését.

27.perc: Majdnem megtudtuk, ki az a Rooney, de csak tisztáztunk... Ne adjuk el a labdákat a tizenhatosunknál, srácok!

22. perc: Negyedidő (miért, ha van félidő is, miért ne lehetne negyedidő?), kérem, csak felsőfokon tudok a csapatról beszélni. Bátran játszunk, bevállalunk cseleket, és bizony nekünk volt több helyzetünk. És ki az a Rooney?

20. perc: Láss csodát, jól játszunk, néhol még veszélyesek is vagyunk! Ha Jebda kicsit erősebben megfejeli...

17. perc: Ziani is csipkedi magát a baloldalon végre; miután szeretné otthagyni a Wolfsburgot, nem is árt neki.

14. perc: Budebuz, ha ez a lövés a félpályáról bement volna, meghívtalak volna egy sörre :-)

10. perc: Kérem, eltelt tíz perc, és az angoloknak nem volt igazán helyzete. A védelmünk erős, azt tudtuk eddig is, a kérdés az, hogy az amúgy eddig impotens támadójátékunkon tudunk-e javítani.

7. perc: Ziani szöglete elég semmilyen volt... a jobboldalunk aktívabb, Budebuz szenzációs! 20 éves, a francia Sochaux-ban játszik - még.

3. perc: Gerrard beadását gond nélkül hárítjuk; nem tudom, feltűnt-e nektek, de Gerrard olyan szenvedő arcokat vág a meccseken, mint Navrasics Tibor, mikor kérdést intéznek hozzá a parlamentben.

1. perc: Mi kezdjük a mérkőzést; a jobboldalon eddig aktívak vagyunk.

20.25: Szép volt a himnuszunk :-) És a jó hír: Budebuz kezd! Sauzi is kikerült, helyette M'Bohli véd. Reméljük, szó szerint. Rettegj, Anglia!

17.00: Délutáni meccs: Szlovénia-USA: 2-2 Így a csoport állása jelenleg: Szlovénia 4, USA 2, Anglia 1, Algéria 0. A mi kezünkben van a sorsunk; ha megverjük Angliát, továbbjutó helyen vagyunk, és az USA ellen akár döntetlennel is továbbjuthatunk (megfelelő gólarány esetén)!

15.00: Várható kezdőcsapatunk: Sausi – Bugerra, Hallis, Jahia, Belhadzs – Matmur, Jebda, Laszen, Ziani – Kadir, Dzsebbur (Budebuz)

Budebuz kezdőként jelölése mindenképpen nagy meglepetés lenne, de mivel ő blogunk kedvence, ezért nagyon örülnénk neki :-)

(A posztot folyamatosan frissítjük!)

16 komment

Címkék: vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr642091468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.06.18. 21:41:10

Hölgyeim és Uraim, az első félidőhöz gratulálok az algériai csapatnak minden egyéb bírói ítélettől függetlenül! Nagyon akar a csapat.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.06.18. 21:52:29

olvasom a "tudósításod", eredetileg az angoloknak szurkoltam, de egyre viccesebb a meccs...

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.06.18. 21:52:54

Azt számolgatom, hogy a döntetlen sem annyira rossz egyik csapatnak sem. Lehet, hogy nem látunk ma gólt?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.18. 21:53:37

@insert_click: ez nem igazi tudósítás, inkább drukkolok ezerrel! :-))))

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.18. 21:56:12

@bogancs: a döntetlennel igen érdekes helyzet alakulna ki, mindjárt megírom

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.06.18. 22:12:34

@Droli: "ha az utolsó meccsen Anglia veri Szlovéniát és Algéria az USA-t, és a gólkülönbség is "olyan", akkor ez a két csapat jut tovább." Sőt ha a szlovén-angol döntetlen lesz, még az is jó lehet, ha Algéria veri USÁ-t.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.18. 22:26:18

@insert_click: Köszönjük szépen! A kezünkben a sorsunk, reális esélyünk van a továbbjutásra!

Még_mit_nem! 2010.06.18. 22:30:03

Tényleg szépen játszottatok, mert én azt vártam, h vmi undormány bunkerfocival jöttök ki, de kontráztatok rendesen és szívvel-lélekkel játszottatok, ami megér egy nagy tapsot, gratula! :)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.06.18. 22:32:06

@Még_mit_nem!: én is ezen lepődtem emg és szerintem az angolok is... taz első félidőben többet volt a labda az angol térfélen, de nem kevésszer! nagyon tolták a srácok.

Sheikh al-Jebel 2010.06.18. 22:45:27

hát ezzel a döntetlennel buktam iwiwen 25 pontot, és Algéria sincs sokkal beljebb :( de sokkal jobban játszottak mint a szlovénok ellen, még minden benne van :)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.06.18. 22:51:38

@Sheikh al-Jebel: Ne vedd magadra... lesz szerintem itt még nagyobb meglepetés is, lásd a mai német meccset.

Sheikh al-Jebel 2010.06.19. 02:28:27

@insert_click: Algéria lesz a világbajnok, most mondom. USA könnyebb préda lesz mint Anglia.
süti beállítások módosítása