Nincs még csapatod a világbajnokságra? Nem tudod, kinek szurkolj? Hát természetesen a sivatagi rókáknak! 5 ok arra, hogy miért szurkolj Algériának:

1. Most őszintén, valami divatcsapatnak akarsz szurkolni? Esetleg olyan nemzetnek, mely már keresztbe tett nekünk, pl. a németeknek, akik Puskásékat csalással verték; a franciáknak, akik 1986-ban is keresztbetettek vb álmainknak, vagy a svédeknek portugáloknak, akik miatt rendszeresen nem jutunk ki a világversenyekre? Algéria garantáltan nem tett még keresztbe nekünk! Éljen a megbonthatatlan algériai-magyar barátság!
2. Drukkolj csak az olaszoknak, aztán gondolkodjál azon, hová bújsz szégyenedben, ha esetleg kiesnek a csoportkörben, és cikiznek a kollégák! Algériával nem lesz ilyen problémád: ha idő előtt kiesünk, az papírforma, ha meg továbbmegyünk, az meglepetés! Utóbbi esetben képzeld el, milyen érzés lesz, ha dicsekedhetsz a kollégáknak-haveroknak, hogy “ugye, én megmondtam!”
3. Gólgazdag meccseket fogunk játszani. Remélhetőleg mi lőjjük őket, az ellenfél kapujába :-)
4. Miután Algéria csapatát szinte senki sem ismeri, így nyugodtan játszhatod a nagy hozzáértőt pár cikk elolvasása után is. (Mi is ezt tesszük :-)))) Nyugodj meg, a többségnek gőze nem lesz arról, hogy miért hülyeség, ha azt mondod, hogy “Tutibu felfut balhátvéd pozícióból, és beadja a középcsatár Hubulubunak”. Viszont könnyen jólértesültnek és szakértőnek tűnhetsz. :-)
5. Ha túl sokat nézed mondjuk a portugál csapatod, fennáll a veszélye, hogy az asszony is látja néha, és elkezdi pedzegetni, hogy miért nincs olyan felsőtested, mint Cé Ronáldónak. (Ha más testrészekre is utalgatni kezd, akkor különösen nagy baj van.) Abba a “testbe” ugyanis nem fér bele a napi sörellátmány és a lábszárpörkölt. Ha viszont Zianit látja meg, nem fog kérdezni semmit :-)
+1: Úgyis mi nyerjük a világbajnokságot, akkor meg mi értelme fárasztani, stresszelni magad más csapatért?
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr702058876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.06.07. 12:16:04

A svédek kint sincsenek a vébén.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.07. 12:24:27

@Imiface: Attól még lehet nekik szurkolni :-)))))

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.06.07. 13:01:45

@Droli: Igen, de a cikk azzal indul, hogy "Nincs még csapatod a világbajnokságra?". Ééérted!:)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.06.07. 21:49:44

@Imiface: Jóvanna, elkúrtam, nem kicsit, nagyon :-)

Az a minimum, hogy ezek után algériának szurkolsz! :-))))

Sheikh al-Jebel 2010.06.08. 15:16:57

Én a 2008-as EB-n voltam így, mindenki körberöhögött hogy a törököknek szurkoltam, aztán csak bejutottak a legjobb 4 közé, és még a döntőre is esélyesek voltak. De mivel most nincsenek ott, azt hiszem nekem is Algéria lesz a favorit :)

mememellen 2010.06.11. 12:07:19

Nagyon jó Droli, ááá igen eltalált iromány!
süti beállítások módosítása