Karim Ziani az algériai válogatott talán legismertebb játékosa, és sokak szerint szereplése meghatározza a válogatott szereplését is. Jelenleg a Wolfsburgban játszik, 2009-ben igazolt ide, és 2013-ig tart a szerződése. A fenti mondat azonban könnyen lehet, hogy ősszel már nem lesz érvényes.

Ziani ugyanis menni készül, mivel nem sokszor lépett pályára az elmúlt szezonban. “Úgy edzek, mint az egy őrült, hogy elérjem a csúcsformámat, de az edző nem vesz rólam tudomást.” Tény, hogy Ziani inkább csak kiegészítő ember a csapatban. “Ez engem nagyon frusztrál, és ezért elhatároztam, hogy a világbajnokságra fókuszálok, hogy jól szerepeljen Algéria.” A hírek szerint amúgy a PSG, a Rennes és a Monaco is érdeklődik utána.

Ziani nyilatkozott a két vesztes edzőmeccsről is: "Nem aggódok az eredmény miatt, mert barátságos meccsek voltak, nem játszottunk nyomás alatt. Ráadásul nagyon sok sérültünk is volt. A legfontosabb meccs amúgy is a Szlovénia elleni mérkőzés lesz." (Azóta volt még egy edzőmeccs, ahol éppen Ziani góljával nyertek 1-0-ra.)

Mit lehet ehhez hozzátenni, Karim? Ha jól játszol a világbajnokságon, a döntőbeli második gólod után lehet, hogy már nemcsak ezek a csapatok fognak érdeklődni utánad. Úgyhogy hajrá! :-) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr422058880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása