Találtam egy remek oldalt, ahol arab káromkodásokat adnak meg angol fordításban. http://www.it-rx.com/insults/swearing/arabic.htm Van közte néhány egészen brilliáns példány, szóval lehet válogatni a mai meccs megítélésére.

Egy teljesen reménytelen Szlovénia ellen kikaptunk, így minimum 4 pont kell Anglia és az USA ellen, és még az se tuti. Gezzal kiállíttatta magát, amivel gyakorlatilag egycsatáros játékra ítélt minket, hacsak nem hirtelen találunk egy csatárt. Sausi nyilvánvalóan angliai szerződésre gyúr, a legnemesebb angol hagyományok irányába mozdult el (mert a labda irányába nem nagyon...) - most tehát ott lesz a kérdés, ki védjen Anglia ellen a várható potyafesztiválon.

Csekély vigasz, hogy Belhadzs az elvárásoknak megfelelően felszántotta a pálya szélét és bohócot csinált bárkiből, meg hogy nekünk volt több helyzetünk. Ezt a meccset hozni kellett volna, Szlovénia egy gyenge iparoscsapat. A csoportban innentől bármi lehet, a gond az, hogy ha nem szerzünk pontot Anglia ellen, igazából nincs a kezünkben a sorsunk. Egy pont esetleg elég lehet valamire. De leginkább itt az idő, hogy megismételjük az 1982-es hagyományokat, és valami nagy skalpot tűttünk az övünk mellé - a Brit-szigeteken kívül hisztérikus örömet okoznánk mindenkinek, ha Angliát a kiesés szélére löknénk 

Tehát: verjük Angliát, USA veri Szlovéniát. Utána Anglia kitömi Szlovéniát, de mi békés x-re adjuk az amerikai meccset, és 4 ponttal, jobb egymás elleni eredménnyel megelőzzük Angliát, és második helyen továbbmegyünk. (Rooney szakállt növeszt.)

Terv 2. x esetére: ez nem könnyű, csak körbeveréssel mehet. Tehát USA veri Szlovéniát, mi x angolokkal - utána Szlovénia-Anglia x, mi verjük egynél több góllal az amikat. A gyenge láncszem természetesen a szlovén-angol meccs, a többi belefér az elképzelhető kategóriába. (Rooney megint szakállt növeszt.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://algeriafocivb.blog.hu/api/trackback/id/tr732078755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.06.16. 11:16:30

Terv 3.: Kaptok egy hármast az angoloktól, és az utolsó meccsen dacos döntetlen az USA-val. Hm?
:)
süti beállítások módosítása